TOTT GRONINGEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 38 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij TOTT Groningen. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 6:14 Echt goeie saté en goeie patat!! Ik ga zeker weer bestellen
17 nov 2022 om 19:37 Ik had de spicy kip saté en het was oprecht de lekkerste saté die ik in tijden heb gehad! Mals, lekker pittig en ruime portie. Ik had om een bakje extra mayo gevraagd en kreeg echt 4 sausjes extra. Ik bestel hier zeker vaker! Beste saté van Groningen
15 nov 2022 om 23:27 Super goed!
12 nov 2022 om 19:18 Amazing!!
26 okt 2022 om 1:46 Sate was goed allen jammer dat er weinig groente bij zat
19 okt 2022 om 20:39 Ruime porties en heel erg lekker!
16 okt 2022 om 19:57 Top
30 sep 2022 om 20:31 Erg lekker.
24 jan 2022 om 10:42 Echt heel erg goed. Tot in de puntjes verzorgd en om je vingers bij op te eten. Aanrader!
19 jan 2022 om 21:08 Vriendelijke bezorgster en heerlijke saté! Ruime porties en kwalitatief zeer goed eten!
15 jan 2022 om 19:51 Hier gaan we zeker vaker bestellen!! Zo werd nav mijn aangegeven allergie even gecheckt of ik iets wel of niet mocht hebben en het eten was heerlijk!! Het vlees was mals, de garnalen heerlijk knapperig en de cheesecake wow..Heerlijk!!
14 jan 2022 om 20:47 De smaak van de producten waren allemaal zeer goed. De bezorging was snel zeker als je ziet op welke afstand het restaurant zit tov mijn woning. Ga zo door :)