TOTT GRONINGEN

TOTT GRONINGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij TOTT Groningen. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2022 om 10:42 Echt heel erg goed. Tot in de puntjes verzorgd en om je vingers bij op te eten. Aanrader!
19 jan 2022 om 21:08 Vriendelijke bezorgster en heerlijke saté! Ruime porties en kwalitatief zeer goed eten!
15 jan 2022 om 19:51 Hier gaan we zeker vaker bestellen!! Zo werd nav mijn aangegeven allergie even gecheckt of ik iets wel of niet mocht hebben en het eten was heerlijk!! Het vlees was mals, de garnalen heerlijk knapperig en de cheesecake wow..Heerlijk!!
14 jan 2022 om 20:47 De smaak van de producten waren allemaal zeer goed. De bezorging was snel zeker als je ziet op welke afstand het restaurant zit tov mijn woning. Ga zo door :)
14 jan 2022 om 20:06 super!
9 jan 2022 om 21:27 Het eten was geweldig! Niet alleen was de saté heerlijk, alle bijgerechten waren ook super. Ze hebben de meest krokante garnalen in town! Er was iets vergeten, maar ik werd hierover voor de bezorging door het restaurant gebeld, super service!
8 jan 2022 om 15:37 Heerlijke saté, mooie aanwinst voor horeca Groningen, top tent! :)
29 dec 2021 om 7:55 Lekker, vlot bezorgd, vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!
24 dec 2021 om 22:10 geweldige saté, hele vriendelijke man belde ons nog even om te vertellen dat er wat mis was gegaan met de bezorging en dat hij het even opnieuw ging maken, we waren nog niet eens lang aan het wachten. het was er daarna directEten verder echt heerlijk
20 dec 2021 om 10:20 Lekkere sate en goede toetjes , tip voeg als optie om sate saus bij de patat te nemem toe dan had ik dat zeker gedaan
19 dec 2021 om 19:34 Het eten was echt verrukkelijk! Alleen jammer dat mijn naam verkeerd is geschreven op het tasje, Gavi
19 dec 2021 om 10:53 Eten was lekker zeker de patat. De zes stokjes waren wel redelijk klein. Bezorging was goed!